Rudolf Meni


Rudolf gulaš Naš specijalitet
Rudolf gulaš je spremljen od jelenjeg buta i srnetine, po posebnoj recepturi. Minimalne je ljutine, umereno posoljen. Probajte ga u lepinji, ili preuzmite porciju po želji, na meru. Termostabilna vakuumirana ambalaža omogućava čuvanje u zamrzivaču ili podrgrevanje u mikrotalasnoj.
Gulaš u lepinji - 600 din
Posluživanje na meru - 4.000 din/kg
Više o gulašu...
Rudolf sendviči
Brzo i ukusno
Kvalitetni sastojci u lepinji napravljenoj na licu mesta, za lagan obrok.
Više o sendvičima...
Pizza
Samo izaberite
Rudolf pica, Capricciosa, Vegetariana, Fungi... majstorski razvijeno testo, odabrani sastojci, ispečena baš kako treba. Samo izaberite.
Više o pici...
Pasta i lazanja
Kompletno uživanje
Mešavina kvalitetnih sastojaka, uz testo kakvo takav sastav zaslužuje. Pakovanje je staniolska kutija koja omogućava čuvanje, podgrevanje i konzumaciju direktno iz kutije.
Palačinke
Slatke i slane
Rudolf slatke i slane palačinke su obrok i poslastica, pravljene prema sastojcima iz menija ili u kombinacijama po Vašem izboru.
Više o palačinkama...

Salate Ukus i svežina
Rudolf salate - pun obrok u pravo doba dana. Birano povrće i najkvalitetniji sastojci za svežinu i energiju da vas nosi kroz dan.

Ostalo Bogatstvo ukusa
Rudolf brusketi i tortilja donose bogat ukus, samo izaberite jednostavnu ili izdašnu formu i i uživajte.
Sendvič
Sendvič je danas jedan od najpopularnijih obroka širom sveta, ali njegova istorija seže daleko u prošlost. Kao koncept, sendvič se pojavio pre više od dva milenijuma, kada su stari Grci koristili hleb sa sirom i belim lukom kao obrok.
Međutim, popularnost sendviča kao koncepta došla je mnogo kasnije u 18. veku, kada je britanski aristokrata John Montagu, četvrti earl od Sendviča, tražio brz i jednostavan obrok koji bi mogao da konzumira dok igra karte. On je počeo da stavlja govedinu između dva parčeta hleba i tako je nastao prvi sendvič kakav danas poznajemo.
Sendvič je ubrzo postao popularan u Engleskoj i Američkim kolonijama, a tokom industrijske revolucije u 19. veku, sendviči su postali još popularniji zahvaljujući mogućnosti brzog i praktičnog obroka za radnike u fabrikama.
Danas postoji na hiljade različitih vrsta sendviča, od klasičnih sendviča sa piletinom i salatom, do egzotičnih kreacija sa sušijem ili falafelom. Sendviči su postali popularni i kao hrana za poneti, zato i Rudolf sendviče možete pojesti odmah, poneti ili naručiti. Iako se sendviči menjaju i prilagođavaju ukusima i trendovima, oni i dalje ostaju jedan od najomiljenijih obroka u svetu, a u Beogradu, Rudolf sendviči nude najbolje iz našeg podneblja.
Pica
I koreni pice, možda iznenađujuće, sežu do antičke Grčke, gde su stanovnici tadašnjih gradova prodavali hleb sa raznim vrstama nadeva.
Pica kakvu danas poznajemo nastala je u Napulju u 18. veku, kao hleb sa paradajzom i sirom koji je bio brz i jeftin obrok. Tokom godina, ova jela su postala popularna i širom Italije.
Njena popularnost se proširila izvan granica Italije nakon što su italijanski doseljenici doneli recepte u Ameriku, gde su pice postale popularne u različitim varijantama.
Danas, pice se prave u brojnim oblicima i veličinama, a Rudolf nudi picu za poneti, kao i veće pice prečnika 38 ili 42 cm. Pice se prave sa različitim vrstama nadeva koji uključuju sir, meso, povrće i voće, kao i namaze. Pica je postala sinonim za brzi obrok, a Rudolf pica vam dolazi kako kod nas, tako i naručivanjem.
Palačinke
Palačinke su jelo koje se priprema širom sveta, a njihova istorija datira još iz vremena pre nove ere. U mnogim kulturama, palačinke su bile tradicionalni obrok za prolećne festivale i praznike.
U srednjem veku, palačinke su postale popularne u Evropi kao jednostavan i jeftin obrok. U Engleskoj, palačinke su postale deo tradicionalnog “Pancake Day” praznika, koji se slavi u februaru ili martu. Tokom ovog praznika, ljudi bi se takmičili u pravljenju palačinki, a pobednik bi bio onaj koji bi uspeo da baci palačinku najviše puta u vazduh bez da padne.
Rudolf palačinke prave se bez bacanja – ne želimo da vas impresioniramo veštinom, ukus je dovoljan.
Rudolf palačinke se pripremaju brzo i sa različitim vrstama nadeva slatkih i slanih nadeva. Pakujemo ih tako da ih uredno možete pojesti kod nas ili na ulici a možete ih i poručiti.
Gulaš od divljači
Gulaš od divljači je jelo koje se priprema u mnogim delovima sveta, posebno u centralnoj i istočnoj Evropi. Ovaj specijalitet datira iz srednjeg veka i nastao je kao način da se konzervira i sačuva meso za duži period.
Najčešće se gulaš od divljači pravi od komada jelena, srne ili divlje svinje, koji se kuvaju u sosu od paradajza i začina, poput ljute paprike, bibera i peršuna. Neki recepti takođe uključuju krompir i drugo povrće.
Rudolf gulaš od divljači je posebnog ukusa, i služi kao glavno jelo. Gulaš od divljači se tradicionalno služi sa hlebom ili testeninom, ali može se služiti i sa palentom ili drugim žitaricama.
Danas, gulaš od divljači se priprema u različitim varijantama, a neki kuvari dodaju i druge sastojke, kao što su crno vino, sušeno voće ili čokolada. Mi ne moramo – naš gulaš od divljači je izuzetan, jer su i sastojci najboljeg kvaliteta, a naša receptura i način pripreme ga čine jednom od najboljih u gradu.